از دانه گیاه پگانوم هارمالای ناحیه مرکزی ایران (اراک) چهار آلکالوئید جدا گردید. هارمین و هارمالین ماده تشکیل دهنده اصلی و دوآلکالوئید دیگر یعنی هارمان و هارمالیدن به مقدار کم در آن وجود دارد‘ چهار مشتق از هارمین نیز تهیه شد.
درویش, محمد رئوف, & فقیهی, خلیل. (1374). بررسی آلکالوئیدهای موجود در دانه پگانوم هارمالای ناحیه مرکزی ایران. مجله علوم دانشگاه تهران (منتشر نمی شود), 1(0), -.
MLA
محمد رئوف درویش; خلیل فقیهی. "بررسی آلکالوئیدهای موجود در دانه پگانوم هارمالای ناحیه مرکزی ایران", مجله علوم دانشگاه تهران (منتشر نمی شود), 1, 0, 1374, -.
HARVARD
درویش, محمد رئوف, فقیهی, خلیل. (1374). 'بررسی آلکالوئیدهای موجود در دانه پگانوم هارمالای ناحیه مرکزی ایران', مجله علوم دانشگاه تهران (منتشر نمی شود), 1(0), pp. -.
VANCOUVER
درویش, محمد رئوف, فقیهی, خلیل. بررسی آلکالوئیدهای موجود در دانه پگانوم هارمالای ناحیه مرکزی ایران. مجله علوم دانشگاه تهران (منتشر نمی شود), 1374; 1(0): -.