برای مطالعه پوسته در این ناحیه دادههای ثبت شده توسط 8 ایستگاه در شبکه لرزه نگاری منطقه مذکور که به تعداد 2654 زلزله در طی حدود 5/3 سال میرسد مورد پردازش قرار گرفتهاست که از این تعداد حدود 1683 زلزله در ناحیه مورد نظر بوده است . با شکل دادن 42 پروفیل، هر پروفیل شامل دو ایستگاه و یک زلزله، زمانهای رسید امواجp ، 42 زلزله به ایستگاههای مورد نظر محاسبه شده وسپس با انتخاب یک مدل اولیه 3 لایه، پارامترهای عمق و سرعت مربوط به هر لایه بهینه گردیدهاست. نتایج بهینه شده برای رسم نقشههای پربندی تغییرات عمق و سرعت بکار برده شدهاند. با بررسی دقیق نقشهها ، ناپیوستگیهای سرعتی یا تغییرات ناگهانی در عمق فصل مشترک لایهها به گسلهای موجود در منطقه نسبت داده شدهاند و همچنین تغییرات سرعت از سطح تا عمق حدود 5/3 تا 5/7 کیلومتربرثانیه و تغییرات عمق فصل مشترک لایه اول و دوم از حدود 5/4 تا 6 کیلومتر وتغییرات عمق فصل مشترک لایه دوم و سوم از حدود 18 یا 22 کیلومتر برآورد گردیده است.
میرزایی, محمود و قیطانچی, محمدرضا . (1382). مطالعه پوسته در منطقه شمال غرب ایران با استفاده از وارونسازی دادههای زلزله. مجله علوم دانشگاه تهران (منتشر نمی شود), 1(0), -.
MLA
میرزایی, محمود , و قیطانچی, محمدرضا . "مطالعه پوسته در منطقه شمال غرب ایران با استفاده از وارونسازی دادههای زلزله", مجله علوم دانشگاه تهران (منتشر نمی شود), 1, 0, 1382, -.
HARVARD
میرزایی, محمود, قیطانچی, محمدرضا. (1382). 'مطالعه پوسته در منطقه شمال غرب ایران با استفاده از وارونسازی دادههای زلزله', مجله علوم دانشگاه تهران (منتشر نمی شود), 1(0), pp. -.
CHICAGO
محمود میرزایی و محمدرضا قیطانچی, "مطالعه پوسته در منطقه شمال غرب ایران با استفاده از وارونسازی دادههای زلزله," مجله علوم دانشگاه تهران (منتشر نمی شود), 1 0 (1382): -,
VANCOUVER
میرزایی, محمود, قیطانچی, محمدرضا. مطالعه پوسته در منطقه شمال غرب ایران با استفاده از وارونسازی دادههای زلزله. مجله علوم دانشگاه تهران (منتشر نمی شود), 1382; 1(0): -.