سیینوگرانیت آلموقلاق در شمال اسدآباد همدان واقع شده و با وجود آنکه سن جوانی دارد ولی در محل تصادم (محل فرورانش زاگرس) جای گرفته و از طرف دیگر دارای ناهنجاری ترکیبی (پتاسیم بالا و سدیم خیلی بالا) میباشد. بر اساس بررسیهایی که در این تحقیقات انجام گرفته (مطالعات پتروگرافی، میکروسکوپی و تجزیه و تحلیل دادههای شیمیایی در نمودارهای پترولوژی و ژئوتکتونیکی)، مشخص گردید که ماگمای اولیة تولید کنندة این توده ابتدا از ذوب پوسته اقیانوسی در حال فرورانش به زیر پوسته قارهای در اواخر فاز کوهزایی لارامیدین تشکیل و در بخشهای تحتانی پوسته جایگزین و متبلور گردیده و سپس در زمانهای بعدی بار دیگر در حضور محلولهای فلئور (F) و بور (B) دار ذوب و از آلکالیها و به خصوص سدیم غنی گردیده و در شرایط فشار آب قدری کمتر از 5 کیلو بار ضمن حرکت آرام به بالا بافت پرتیتی را تشکیل داده و سرانجام تحت تأثیر یک پدیدة تکتونیکی و حرکت آنی به بالا آب خود را از دست داده و سریعاً سرد و متبلور و بافت گرانوفیری را تشکیل داده و آخرین مرحلة جایگزینی خود را دراواخر پلیوسن انجام داده است. بنابراین ناهنجاریهای ترکیبی برخی از تودههای آذرین وابسته به فرورانش در پوستة ایران (مثل آلموقلاق) ناشی از ذوب مجدد در حضور فلوئیدهای اکتیو فلئور و بوردار میباشد.
امیری, منوچهر, & امینی, صدرالدین. (1383). ذوب مجدد و ناهنجاریهای ترکیبی (سدیم و پتاسیم بالا) در سیینوگرانیتهای آلموقلاق (همدان). مجله علوم دانشگاه تهران (منتشر نمی شود), 3(0), -.
MLA
منوچهر امیری; صدرالدین امینی. "ذوب مجدد و ناهنجاریهای ترکیبی (سدیم و پتاسیم بالا) در سیینوگرانیتهای آلموقلاق (همدان)", مجله علوم دانشگاه تهران (منتشر نمی شود), 3, 0, 1383, -.
HARVARD
امیری, منوچهر, امینی, صدرالدین. (1383). 'ذوب مجدد و ناهنجاریهای ترکیبی (سدیم و پتاسیم بالا) در سیینوگرانیتهای آلموقلاق (همدان)', مجله علوم دانشگاه تهران (منتشر نمی شود), 3(0), pp. -.
VANCOUVER
امیری, منوچهر, امینی, صدرالدین. ذوب مجدد و ناهنجاریهای ترکیبی (سدیم و پتاسیم بالا) در سیینوگرانیتهای آلموقلاق (همدان). مجله علوم دانشگاه تهران (منتشر نمی شود), 1383; 3(0): -.